Styrelseinformation mars 2024

Publicerad: 2024-04-21

Concept of uncertainty, urgency, importance, inquiry, faq, questions and answers.

Nyhetsbrev Brf spira

Hej alla medlemmar
Med detta brev önskar styrelsen förmedla information om aktuella händelser och förändringar som påverkar oss alla.

• Vi har nyligen tecknat en ny gemensam bostadsrättstilläggsförsäkring genom Söderberg och Partners. Information om hur man felanmäler finns tillgänglig på vår hemsida samt i samtliga trapphus.
• Från och med den 1 mars kommer vi att byta fastighetsserviceleverantör från SEKANT till HAGTORNS. Information om hur man felanmäler kommer att sättas upp i trapphusen. Felanmälan kan göras antingen via Hagtorns hemsida på https://hagtornservice.se/felanmalan/ eller genom att ringa på telefonnummer 040-618 84 64 under vardagar mellan kl. 07.00 och 16.00.
• Om du upplever dålig Wifi-täckning i din lägenheten beror det på betongväggarna och ett tips är att du kan hyra en Wifi-förstärkare via Tele2. https://www.tele2.se/bredband/utrustning/wifi-forstarkare
• Vänligen notera att årsstämman äger rum den 21 maj klockan 18.00 på Elinelunds föreningshus på Systerbrunnsvägen 420.

Tack för er uppmärksamhet och vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans för att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för oss alla. Om ni har några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta styrelsen. Tillsammans kan vi göra vår förening ännu bättre.
Ha en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar,
Brf Spira