Sommarinfo

Publicerad: 2024-07-26

Hej kära medlemmar,

Vi hoppas att ni njuter av våren och ser fram emot sommaren. Här kommer några viktiga uppdateringar från styrelsen.

– Ny Ordförande
Vi är glada att meddela att Alexander Pettersson är vår nya ordförande. Vi ser fram emot hans ledarskap och de förbättringar han kommer att bidra med till föreningen.

– Ny Hemsida
Föreningen har en ny hemsida: https://brf-spira.se/. Där hittar ni all viktig information, inklusive våra trivselregler och riktlinjer för insynsskydd, balkongskydd, markiser och staket på uteplatser. Vi uppmanar alla att besöka sidan och hålla sig uppdaterade.

– Grillning
För att säkerställa allas säkerhet och trivsel gäller följande regler för grillning:

  • Endast gasol- eller elgrill är tillåtet på balkonger och uteplatser.
  • Kolgrill får inte användas på uteplatser.
  • Gasflaskor får inte vara större än P11 (26 liter) och måste förvaras på balkong eller uteplats, inte inne i lägenheten eller i förråd.
  • Visa hänsyn till grannar vid grillning för att undvika störningar.

– Felanmälan
Om ni behöver göra en felanmälan kan det göras via Hagtorns hemsida på https://hagtornservice.se/felanmalan/ eller genom att ringa 040-618 84 64 på vardagar mellan kl. 07.00 och 16.00.

– Uteplatser
En vänlig påminnelse till alla med uteplatser att rensa och hålla dessa rena och snygga. Det bidrar till en trevlig miljö för alla i föreningen.

– Sommarens Arbete
Under sommaren kommer styrelsen att arbeta begränsat fram till mitten av augusti. Vi nås via e-post på info@brf-spira.se. Vi önskar alla en fin sommar och hoppas ni får njuta av ledigheten!

Tack för att ni hjälper till att göra vår förening till en trivsam plats att bo på.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Spira